ГО «Батальйон відважних жінок», активісти та партійці ВО «Батьківщина» підготували великодні подарунки для українських військових і сьогодні, 21 квітня, вирушили на Схід, аби особисто привітати зі святом захисників України.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Активісти везуть на Донбас понад 300 пасок, 62 кілограми ковбаси, крашанки, хрін та три тисячі домашніх вареників. «Ми також зібрали декілька кілограмів цукерок, сигарети, шкарпетки тощо. На замовлення наших хлопців спеціально пошили для них матраци та подушки зі соломи», – розповіла керівник батальйону, «батьківщинівка» Ганна Гулій.

Місцевий майстер Богдан Новак змайстрував для військових великоднє калатало. До збору подарунків також долучилися школярі Дублянської школи, а також місцевий отець, який освятив вантаж і дав своє благословення на добру дорогу.

«Батальйон відважних жінок» часто їздить до українських бійців на Донбасі. «Батьківщина» Львівщини та Луганщини кілька місяців тому домовилися про тісну співпрацю. Радий, що домовленості виконуються і львів’яни активно підтримують українських військових і відгукуються на наші пропозиції», – повідомив голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

Зазначимо, що волонтерська поїздка на Схід України відбувається за підтримки голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайла Цимбалюка, депутата Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ярослава Качмарика (він також поїхав з волонтерами на Схід) та голови Галицької районної партійної організації Юрія Говірка.

IMG_8772 11 IMG_8905 11IMG_8781 11 IMG_9041 11 IMG_8657 11 IMG_8671 11IMG_8656 11 IMG_8697 11