22 квітня у Львівському театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» відбувся творчий вечір львівського поета Богдана Пісного та презентація його нової збірки дитячих віршів «Подорож у країну чарівних слів».

Напередодні Всесвітнього дня книги ГО «Жінки Батьківщини» та Львівська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» вирішили підтримати українську літературу та долучитися до презентації книги поета-пісняра, заслуженого артиста України Богдана Пісного.

Автор книжки «Подорож у країну чарівних слів» Богдан Пісний розповідає, що почав писати вірші, коли народився його перший внучок – приблизно сім років тому. «Нічого кращого немає, аніж дитяча поезія. Для того, щоб її писати потрібно опуститися до рівня дитинки не тільки роками, але й психологією. Тому коли пишу дитячу поезію, то молюся до Бога та прошу його повернути мене у дитинство», – розповів Б. Пісний.

«Це друга книжка Богдана Пісного на дитячу тематику і це надзвичайно добре, що такі книжки видаються, бо важливо, щоб наші діти виховувалися на патріотизмі, на прикладах того, як наші місцеві поети можуть відтворювати реальність очима дітей. У Богдана Пісного є багато збірок віршів на патріотичну тематику, любові до рідного краю та держави, тому ми зголосилися підтримати його», – зауважив голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

Зауважимо, що на презентацію книжки завітали вихованці Дитячого будинку №1, що у Львові та найменші учні школи танцю «Фієста», які також підготували невеличку концертну програму. Усі маленькі учасники літературного вечора отримали подарунки від організаторів заходу.

IMG_9178 IMG_9238

IMG_9325 IMG_9619