Голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк переконаний, що Надія Савченко принесе користь українському парламенту і стане каталізатором змін в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

,p>«Незламність, сила духу, вміння чітко відрізняти добро від зла, дотримання принципової позиції у всіх непростих ситуаціях, у яких побувала ця смілива жінка, принесуть користь українському парламенту й стануть тим символічним каталізатором змін, який сьогодні життєво необхідний Україні», – зауважує М. Цимбалюк.

Головний «батьківщинівець» Львівщини наголошує, що звільнення Надії Савченко – це заслуга не лише Президента, а й кожного українця. «До цієї нелегкої місії доклався кожен українець – своєю підтримкою, численними акціями і дієвими кроками, які не дозволяли ні на мить забути про нашу ув’язнену Надію. Водночас пам’ятаємо, що в російських застінках ще перебуває щонайменше 27 політичних в’язнів – не маємо права про них забути», – наголосив Михайло Цимбалюк.