Очільник «Батьківщини» Львівщини підписав спільну декларацію лідерів обласних партосередків про солідарність зі Львовом.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, в декларації йдеться про необхідність громади області бути солідарною зі Львовом і тимчасово дозволити вивозити сміття на свої полігони.

Свої підписи під декларацією поставили голова «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк та голови обласних осередків політичних партій «Громадянська позиція», «Народний Контроль», «Самопоміч», представники «БПП-Солідарність» та партії «Народний Рух України».

«У такі критичні моменти мають проявитися наші найкращі сторони – взаємодопомога й готовність із розумінням поставитися до проблеми сусідів. Закликаємо органи місцевого самоврядування Львівщини позитивно розглянути прохання міської ради про тимчасове розміщення твердих побутових відходів зі Львова на своїх полігонах», – сказано в декларації.

Політики наголошують, що Грибовицьке сміттєзвалище – це проблема всієї області, адже туди десятки років звозили відходи промислових підприємств з усього регіону.