Керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк переконаний, що п’ята колона в Україні продовжує налаштовувати людей на те, що поступ української держави можливий лише в тісній дружбі з Росією і особливо активно це відбувається напередодні 25 річниці Незалежності України.

Повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

«Деякі українці, які піддаються зомбуванню, готові переступити через українську ідею і жити за правилами так званого “руского міра”. Настрої українців з кожним днем погіршуються – не збільшується соціальний та економічний рівень, гривня знову знецінюється, а восени ми отримаємо платіжки за компослуги з кабальними сумами. Весь цей негатив в нашій країні на руку російським пропагандистам, яким і вигадувати не потрібно сценарії до своїх сюжетів на телебаченні», – розповів Михайло Цимбалюк.

За словами очільника «Батьківщини» Львівщини, українські чиновники своєю бездіяльністю доводять нашу країну до ще більшого зубожіння. «Як би це не сумно звучало, але влада не зробила жодних кроків, щоб об’єднати країну. Разом з тим, використавши слабкість нинішньої влади, в Кремлі підготували черговий план зі знищення України як держави, але цього разу не зброєю, а внутрішніми незгодами та суперечками. Ті чутки, мовляв, що територію України розділять між собою країни-сусіди — не що інше як політичний міф, який активно поширюють російські ЗМІ», – наголошує М. Цимбалюк.

Михайло Цимбалюк пропонує українській владі «піти на рішучі кроки — побороти корупцію, створити всі умови для малого та середнього бізнесу, не заробляти на війні і тоді, переконаний, що відбудеться економічне зростання, а українцям не доведеться підтримувати державу власною кишенею».