м. Борислав
23 серпня члени Бориславської міської організації політичної партії ВО «Батьківщина» взяли участь у віче з нагоди Дня Державного Прапора України на площі перед Бориславською міською радою.

м. Дрогобич
Дрогобицька міська «Батьківщина» фотовітання з Днем Прапора України вирішила зробити біля оновленого пам’ятника Іванові Франку з нагоди прийдешнього 160-річчя з дня його народження.

Жовківський район
Партійна організація району доєдналася до загальноміських заходів з нагоди Дня Прапора України та взяла участь у флешмобі МійПрапор.

Самбірський район
Депутати, члени бюро, партійний актив Самбірської районної партійної організації ВО “Батьківщина» взяли участь у святкуванні Дня Державного Прапора України та дня Незалежності України в с.Ралівка Самбірського району та на площі біля приміщення Самбірської районної ради.

м. Самбір
Самбірська міська партійна організація ВО “Батьківщина” взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України, які відбувалися у Народному Домі.

Городоцький район
Городоцька районна парторганізація ВО “Батьківщина”долучилася до Всеукраїнської хвилини мовчання та панахиди за полеглими героями на Городоцькому міському кладовищі. Окрім того місцевий партосередок взяв участь у велопробігу пам’яті новітніх героїв до Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці Незалежності України.
Сколівський, Сокальський райони, м. Новий Розділ та інші партосередки Львівщини доєдналися до Всеукраїнського флешмобу МійПрапор.