Керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк спільно з партійцями взяв участь в урочистостях з нагоди Дня прапора на Стрийщині Львівської області.

Як повідомляє прес-служба обласного партосередку, очільник «Батьківщини» Львівщини разом з партійцями Стрийського району помолився за Україну та мир в країні у храмі селища Дашава, а також взяв участь в Чині освячення Державного прапору на головній площі містечка.

«Символічно, що ми відзначаємо День Державного прапора на Стрийщині, бо саме у Стрию 14 березня 1990 року підняли синьо-жовтий прапор над будівлею міської ради, створивши перший прецедент публічного підняття українського національного стягу над офіційною радянською установою. А Дашава обрана, оскільки її селищний голова – член нашої партії і ми розуміємо наскільки важливо в такі свята виїжджати на місця, спілкуватися з місцевими мешканцями та шукати шляхи вирішення наболілих проблем», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Керівник львівських «батьківщинівців» в День прапора також обговорив нагальні проблеми регіону з партійцями Стрийського району.

SONY DSC