Очільник «Батьківщини» Львівщини Михайло Цимбалюк під час візиту на Стрийщину разом з партійцями Стрийського міського партосередку відвідав Меморіальний комплекс борцям за волю України.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, «батьківщинівці» помолилися біля стіни скорботи та могили-саркофагу, де поховані рештки жертв сталінських репресій 1941 року.
«Незалежність українці виборювали століттями, мріючи про вільну країну і жертвуючи заради цієї мрії власними життями. Ми ж нині живемо у країні, яку вони для нас вибороли, а тому повинні пам’ятати про всіх, хто боровся за незалежність», – наголосив керівник львівських обласних «батьківщинівців» Михайло Цимбалюк.

Довідково.
Меморіальний комплекс «Борцям за волю України» – комплекс у місті Стрию Львівської області. Відкритий 19 червня 2005 року, він став першим в Україні колишнім репресивним закладом, перетвореним у музейний комплекс.
Дякуємо за запрошення та організацію керівнику Стрийської міської парторганізації ВО “Батьківщина” Роксолані Бурак та заступнику міського голови Стрия, “батьківщинівця” Роману Волинцю.

2222