Відважні, сильні, нескорені та мужні! Такими словами можна описати усіх захисників, які боролися за самостійність та цілісність України впродовж сотень років. Українська державність здобувалася жертовністю, ціною мільйонів життів, невтомною працею і вірою в те, що основної мети вдасться досягнути.

Нині, в свято Покрови Пресвятої Богородиці, згадуємо ту багатотисячну армію Героїв України, які в різні роки історії загинули заради мрії – своя та незалежна країна. І зараз вони тримають небо над нами, оберігаючи наш спокій. Вклоняємось доземно сьогодні і тим захисникам України, які зі зброєю в руках на східному кордоні держави відбивають усі намагання країни-агресора захопити наші території.

Ми здобули незалежність України дорогою ціною, тому не маємо права відступити назад, опустити руки і піти у невідомість. Маємо вистояти, маємо дотримуватися тих багатостолітніх традицій нашого народу, досягати мети чого б нам це не вартувало і, вірити в кожного, хто на різних фронтах чи то зброєю, чи то словом, чи то фінансово підтримуючи, – захищає свою країну!

Захисники України, щиро вітаю Вас зі святом! Ваша сила, любов до рідної землі – неоціненний приклад для усіх нас. Пам’ятайте, що Ви – взірець сили духу, честі та щирого патріотизму!

Голова Львівської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Михайло Цимбалюк.