В неділю, 22 січня, в День Соборності України о 13 годині партійці проведуть флешмоб «Україна єдина» біля кінтеатру Довженка, що на Сихові. Організатори зазначають, що кожен охочий зможе написати побажання Україні, а також запустити в небо повітряні кульки.

О 14 біля пам’ятника Королю Данилу на площі Галицькій «батьківщинівці» роздаватимуть національну символіку, а також збиратимуть вітання зі святом від львів’ян для мешканців Сходу, які партійці передадуть особисто під чергової поїздки на Донбас.

Довідка: 22 січня – величний день в історії України. 1919 року на Софіївській площі у Києві був проголошений Акт возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. У цей день також прийнято згадувати іншу подію, яка відбулась рівно на рік раніше 22 січня 1918 р. – прийняття IV Універсалу УЦР, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки.