Про це Юлія Тимошенко наголосила під час ефіру на телеканалі «NewsOne».

«Не можна брати відповідальність за інших політиків, адже потім вони впадають в корупцію, зберігають стару систему, а відповідальність за це доводиться нести мені», – пояснила лідер партії.

Тимошенко висловила жаль з приводу того, що свого часу підтримала на президентських виборах Віктора Ющенка, а також дала згоду на об’єднання з Арсенієм Яценюком, який «на потужності «Батьківщини» пройшов у парламент, провів своїх корупціонерів і став прем’єр-міністром».

«Жодного об’єднання і жодного взяття на себе відповідальності за інших людей, в яких я зараз навіть упевнена. Не можна ні за кого давати гарантії», – вважає лідер «Батьківщини».

Між тим, за словами Юлії Тимошенко, партія співпрацюватиме з демократичними силами та політиками.

«У «Батьківщини» є партнери: ми абсолютно чітко співпрацюємо, наприклад, з Валентином Наливайченком і будемо йти разом. Ми співпрацюємо з Сергієм Тарутою – в нас спільні погляди. Ми будемо знаходити таких людей, але я особисто ні за кого більше брати відповідальність не буду. Тільки за себе! Я впевнена в своїх силах, у своїй команді, яка не зрадила мене у важкі часи», – підсумувала Юлія Тимошенко.