Львівська обласна рада вимагає від центральної влади ухвалити закон про окуповані території, розірвати економічні стосунки з Російською Федерацією та звільнити всіх полонених українців.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, фракція ВО «Батьківщина» підтримала відповідне звернення до президента, прем’єр-міністра та до Верховної Ради під час позачергового засідання сесії Львівської облради.

«Львівська обласна рада вважає неприпустимим застосування сили щодо блокади торгівлі з окупантами. Рішення піти проти українців вважаємо недалекоглядним і цинічним», – мовиться у звернені облради.

Голова фракції ВО «Батьківщина» у Львівській обласній раді Юрій Гудима у своєму виступі наголосив, що центральна влада має покарати винних у розгоні блокади ОРДЛО.

«Торгівлю на крові блокувала вся Україна. Але нинішня влада лише на третьому році вирішила припинити економічні відносини з окупованими територіями країни. Вимагаємо від керівництва держави говорити українцям правду щодо подій на Сході країни», – наголосив Юрій Гудима.