На минулих вихідних «Батьківщина» Львівщини спільно з Національним демократичним інститутом міжнародних справ (NDI) провела навчання кандидатів в депутати  та голів до об’єднаних територіальних громад. Зокрема, навчання відбулися у Великому Любіні Городоцького району та Добросині Жовківського району.

IMG_7655

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, під час навчання тренери розповідали про основи передвиборчої агітації і принципи спілкування з виборцями, а також вивчали юридичне підґрунтя для запобігання фальсифікацій під час голосування та підрахунку голосів.

«Такі навчання є своєрідним майданчиком для обміну досвідом між кандидатами в депутати, оскільки вони можуть проаналізувати підходи інших до ведення передвиборчої агітації, а також напрацювати додаткові пункти для своєї програми», – зазначила перший заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Галина Козак.