Народний депутат Сергій Власенко заявляє, що провладні сили у парламенті «загралися у Януковича», безпідставно звинувачуючи партію «Батьківщина» в усіх бідах в крані.

Про це член фракції заявив сьогодні з парламентської трибуни.

«Ми сьогодні вкотре почули нападки на політичну партію «Батьківщина» та її лідера з боку деяких депутатів провладної коаліції. Це все стара, заїжджена платівка Віктора Януковича, яку зараз використовує чинна влада так само, як використовуються всі методи Януковича в управління державою, а точніше – в пограбуванні держави», – зазначив парламентар.

Сергій Власенко також наголосив: «Їхня логіка абсолютно зрозуміла: вони підвищили тарифи – винна «Батьківщина»; вони заморозили пенсії – винна «Батьківщина»; вони оподаткували пенсіонерів – знову винна «Батьківщина»! Думаю, треба частіше на себе у дзеркало дивитися і все буде зрозуміло і ясно».

Також, за словами депутата, дивно чути звинувачення від особи, яка п’ять років служила в армії Російської Федерації, та від людей, які просиділи два роки у фракції «Батьківщина»: «Тоді у них не було питань ні до «Батьківщини», ні до Тимошенко».

«Хлопці, ви загралися в Януковича», – обурився Сергій Власенко.