У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбулося урочисте відкриття літературної конференції «Європа на зламі часів – література, цінності та європейська ідентичність», організатором якої є Фонд Конрада Аденауера.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина», участь у конференції взяв голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк, керівник громадської організації «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський та партійці зі Львова і Києва.

«Почесно, що серед гостей конференції є голова Німецького Бундестагу і заступник голови Фонду Конрада Аденауера, професор, доктор Норберт Ламмерт. Переконаний, що такий захід вкотре зблизить Україну та Європу, а напрацювання конференції підуть на користь усім її учасникам», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Довідково. Фонд Конрада Аденауера – це політичний Фонд наближений до Християнсько-демократичного союзу Німеччини. Свобода, рівність та солідарність є ключовими принципами його роботи. Фонд здійснює свою діяльність по всій Німеччині через 18 регіональних освітніх центрів та закордонні офіси в 100 країнах, де щороку реалізується близько 200 програм. Офіс Фонду Конрада Аденауера в Україні працює з 1994 року.