Партійці області відвідали місто-курорт Миргород та побували на Сорочинському ярмарку.
Зокрема, у Миргороді «батьківщинівці» Львівської області ознайомилися з роботою курортної зони міста, а також прогулялися центральними вулицями населеного пункту. Екскурсію Миргородом для членів партії особисто провів голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.
На Сорочинському ярмарку гостей зі Львівщини зустрічав Микола Гоголь та господарка заходу Світлана Свіщова, а музичний колектив показав театралізоване дійство «Весілля на Полтавщині» за участі самих же «батьківщинівців».
«Основна мета поїздки на Полтавщину – це укріпити культурні мости між Заходом та Сходом України і ще раз продемонструвати те, що Україна – це дійсно велика, незалежна та самостійна країна і саме такою її роблять щирі та працьовиті українці», – наголосив очільник «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

DSC_0097 DSC_0102 DSC_0112 DSC_0142 DSC_0149 DSC_0162 DSC_0197 DSC_0205 DSC_0208 DSC_0212 DSC_0252 DSC_0261