Глибокий патріотизм, стійкість, витримка, героїзм та відповідальність – такими словами можна описати військовослужбовців Збройних Сил України. Сьогодні одне з найважливіших свят в історії нашої країни, а особливо ми це усвідомлюємо в час, коли на Сході вояки мужньо захищають територіальну цілісність.

Нині низько вклоняюся пам’яті всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю. Тисячі військових тримають над нами мирне небо і ми не маємо права забувати про жодного з них – повинні брати приклад, наслідувати і втілювати їхні мрії про вільну, незалежну та сильну Українську Державу!

Беззаперечно, що сила та міць Української держави полягає у єдності армії та народу. Шановні військовослужбовці, щиро вітаю Вас з професійним святом та бажаю Вам міцного здоров’я, надійних тилів і віри в щасливе прийдешнє нашої країни. Успіхів у справі служіння українському народові!

Михайло Цимбалюк, 6 грудня 2017 року