Заступник голови партії ВО «Батьківщина», народний депутат України Іван Крулько зустрівся з виборцями Кам’янка-Бузької міської ОТГ, що на Львівщині.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, під час зустрічі у Народному домі міста Іван Крулько розповів про ключові аспекти введення мораторію на продаж сільськогосподарської землі, недоліки прийнятого бюджету на наступний рік та програму дій «батьківщинівців» щодо розвитку ОТГ. Окрім того, Іван Крулько разом з головою Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайлом Цимбалюком відповіли на усі запитання присутніх.

«Ми вважаємо, що вибори до рад ОТГ є чи не найголовніші в країні, бо таким чином формуються місцеві органи, які є найближчими до людей. Команда «Батьківщини» – це авторитетні люди: директори шкіл, лікарі, керівники закладів, які представляють місцеву громаду. Головним завдання нашої фракції у парламенті – це не допустити закриття шкіл та лікарень у сільській місцевості», – наголосив Іван Крулько.

Михайло Цимбалюк звернув увагу на те, що чиновники нічого не зробили, щоб українці зрозуміли важливість виборів на місцях, оскільки зараз важливо прийти на вибори і обрати свого депутата, який буде найближчий до виборця.

«Під час зустрічі мешканці Кам’янка-Бузької звертали увагу на проблемі закриття місцевої інфекційної лікарні, фінансування низки комунальних структур. Також жителі міста звернулися до народного депутата посприяти в отриманні копії Євангелії з Кам’янки, оригінал якого зберігається у бібліотеці Києва і впевнений, що нам вдасться вирішити це прохання», – розповів Михайло Цимбалюк.