У Дрогобицькому районному Будинку культури відбулася звітно-виборна конференція місцевої партійної організації. Молитвою та вступним словом розпочав захід «батьківщинівець» отець Олександр Копистинський.

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку ВО «Батьківщина», з доповіддю про роботу протягом останніх двох років виступив голова Дрогобицької районної парторганізації Микола Андріїв. Його діяльність делегати оцінили задовільною й проголосували за продовження повноважень.

Участь у конференції також взяли голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк та депутат Львівської облради Ярослав Качмарик.

Михайло Цимбалюк у своєму виступі закцентував увагу на подальшій роботі політичної сили не лише в області, а й в Україні, поінформував про плани на 2018 рік та відповів на запитання учасників конференції.

На завершення делегатам та гостям конференції свою поему про українських військовиків на Сході України зачитала член партії ВО «Батьківщина», волонтер Ганна Крейс, яка постійно відвідує бійців на Донбасі. Музичні твори виконали Софія Костирко та Катерина Прокопишак.