У рамках 25 Book Forum у Львівській національній науковій бібліотеці України імені В. Стефаника відбулася презентація книги «Український книжковий знак ХІХ—ХХ століть: каталог колекції Степана Давимуки». Участь у заході взяв голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.
Презентований тритомник, що становить сьогодні найповніший реєстр українських екслібрисів, присвячений екслібрису загалом і в повному обсязі характеризує колекцію Степана Давимуки. Проект став результатом кропіткої праці колективу співробітників книгозбірні: упорядника й автора вступної частини Лариси Купчинської, наукового редактора Лідії Сніцарчук та групи науковців.

До видання увійшло три тисячі репродукцій, відтворених зі збереженням розмірів оригіналів. У каталозі є й покажчик власників книжкових знаків. Він зроблений згідно до всіх чинних вимог наукового опрацювання мистецьких творів і використанням великої джерельної бази.

«Це унікальна річ, що люди збираючи такі речі у себе вдома, морально, духовно розуміють, що це має належати народу. І він передав повністю, а це більше 11 тисяч екземплярів, у національну бібліотеку», – зазначив Михайло Цимбалюк.