…Вони кожної хвилини моляться за наше майбутнє. Їхні зморені від праці руки пахнуть сніданком, обідом і вечерею. Вони готові віддати останнє, щоб лише нам було добре.

Традиційно у другу неділю травня вітаємо найдорожчих в житті людей – Матерів.

У чому ж сила матері? Насамперед – в її безмежній любові. У потужній молитві, у теплі думок і вірі. Вони з дитинства поряд і вірять у наші перші кроки, слова, перемоги. Вони завжди поруч, коли болить, а їх у такі моменти серце щемить ще більше. Вони допомагають підніматися після падінь і повірити у те, що попереду лише найкраще. Їхній досвід – безцінний, а поради завжди влучні й потрібні. Головне – прислухатися.

Українські матері особливі, бо вони народили справжніх Героїв і захисників цілісності нашої Держави. Вони виховали і виховують патріотів. Вони змалку закладають у наші душі зерна правди. Низько вклоняюся перед кожною Матір’ю, яка не дочекалася або чекає сина чи доньку з війни. Сили Вам, українські матері, і витримки. І велика вдячність за прекрасних дітей.

На завершення хочу пригадати слова-настанову Кузьми Скрябіна: «Не дзвоніть батькам в телефони, дзвоніть прямо в двері».