У понеділок, 8 липня, очільниця Львівської міської організації політичної партії ВО «Батьківщина», кандидат у депутати до Верховної Ради України по 116  виборчому окрузі міста Львова Наталія Тимчій зустрілася із відомим українським боксером, призером Олімпійських ігор 2000 року, чемпіоном світу у 1-й напівсередній ваговій категорії по версії WBA львів’янином Андрієм Котельником.

«Фізичне здоров’я молоді та підтримка обдарованих дітей є наріжним каменем у моїй передвиборчій програмі. Виховання, освіта і наука є основними пріоритетами, які першочергово мають бути забезпечені державними фінансовими ресурсами, сильними стратегіями та організаційними можливостями», – зазначила Наталія Тимчій.

Вона переконана, що позашкільний розвитку дітей повинен бути безкоштовним, а держава має підтримувати спеціальні програми розвитку та освіти для особливо обдарованих дітей.

У свою чергу чемпіон світу серед боксерів-професіоналів Андрій Котельник розповів, що він та його сім’я завжди вступають за здоровий спосіб життя та розвиток спорту.

Він також зауважив, що не збирається йти в політику, але свій вибір уже зробив.

«Я підтримую Наталію Тимчій і закликаю вас підтримати її», – зазначив Андрій Котельник.