МИХАЙЛО ЦИМБАЛЮК: ТАРИФИ, ПЕНСІЇ, ВУГІЛЬНА ГАЛУЗЬ ТА ФЕРМЕРСТВО – ЦЕ НЕВІДКЛАДНИЙ ПЛАН ДІЙ ТИМОШЕНКО

План дій «Треба діяти» передбачає відповіді на вкрай нагальні питання, які турбують людей у першу чергу, зокрема мова іде про врегулювання тарифного питання та проблему пенсійного забезпечення людей, і що цілком реально втілити у життя за перші 100 днів роботи нової влади.

Про це сказав керівник ВО “Батьківщина” на Львівщині, кандидат у народні депутати України Михайло Цимбалюк, коментуючи програму презентації плану дій «Треба діяти».

«У майбутньої нової влади – після обрання парламенту і формування нового уряду – має бути чіткий план дій і ті конкретні особистості, які будуть реалізовувати цей план у життя. І сьогодні ми почули такий реальний план дій», – сказав він.

Голова Львівської обласної організації «Батьківщини» акцентував увагу на тому, що Юлія Тимошенко дала чіткі параметри на виконання такої програми – сто днів, за які можна зробити ті перші кроки, на які очікує все суспільство.

«План дій «Треба діяти» передбачає відповідь на всі питання, які турбують людей. А людей турбує зниження тарифів і підняття мінімальної пенсії до прожиткового рівня. І команда Зеленського досі не зробила належних кроків», – сказав він.

Михайло Цимбалюк водночас обурився тим фактом, що нинішні політики не говорять про економіку, в той час як Тимошенко «дала чіткі посили і показала чіткий план, завдяки кому можна вийти із стагнації і стати успішною державою».

«По суті, це – презентація майбутнього прем’єр-міністра. І жоден політик не продемонстрував такої програми дій. Тепер важливо донести цю дуку до громадськості, щоб люди почули, що команда «Батьківщини» має досвід і йде у ВРУ, щоб поєднати його із молодістю. Майбутня влада повинна складатись саме із таких людей», – додав Цимбалюк.

Політик окрему увагу звернув на відродження Західного регіону, зокрема, у першу чергу мова іде про відродження вугільної галузі, підвищення престижності шахтарської праці і виплат заборгованості по зарплатам.

«Це буде та перша ініціатива, з якої ми прийдемо у парламент. Також на порядку денному – врегулювання проблеми лісового господарства, відродження фермерства, а також відродження туристичної галузі», – завершив Михайло Цимбалюк.

INTV

Голова “Батьківщини” Львівщини Михайло Цимбалюк

Наші друзі

Юридична