Вплив адмінресурсу під час цих виборів є невеликим.

Про це сьогодні, 21 липня, під час відеомарафону «Львівщина обирає парламент», який відбувся у Львівському пресклубі, заявив голова Львівської обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

– Але в кожному селі та селищі є влада, яка відстоює певних мажоритарника чи політичну силу. За нашою інформацією, значних порушень немає. Хоча є один випадок спроби винести бюлетень. А також є випадки, коли виборці намагаються проголосувати без документів. Також певні мажоритарники повідомляють, що не знаходять себе на інформаційних стендах. Голови дільничних комісій пояснюють, що не мають місця, де розвісити інформаційні матеріали. Це ставить їх у нерівні умови, – вважає Михайло Цимбалюк.

Політик висловив побоювання, що новообрана Рада може внести в закон про вибори деякі зміни, які не підуть на користь ані виборцям, ані країні. Тим більше, що новообраний Президент ще не підписав цього закону та висловився про майбутню коаліцію.

– Якщо новостворена коаліція прийме наші пропозиції, то ми будемо шукати всі шляхи, щоби єднати нашу державу, – голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина».

Також “батьківщинівець” зазначив, що в його родині кожен сам визначає свої політичні смаки і голосує так, як вважає правильним.

– У нас так: як мама скаже, так по татовому і буде, – пожартував Михайло Цимбалюк.

Пресклуб