Найгірше у Львові голосують мешканці 117 виборчого округу.

Про це сьогодні, 21 липня, під час відеомарафону «Львівщина обирає парламент», який відбувся у Львівському пресклубі, повідомила голова Львівської міської партійної організації політичної партії ВО «Батьківщина» Наталія Тимчій.

– Тут проголосували всього 11,4 відсотки виборців. Але якщо проаналізувати, то у Франківському районі явка – висока, а в Галицькому – низька. Але це один округ. І разом такий підрахунок дає невеликий відсоток, – зазначила вона.

Наталія Тимчій також додала, що на деякі виборчі дільниці не з’явилися члени комісії, представники партій «Слуга народу» та «Голос», що ускладнило роботу виборчої комісії.

– Є проблема з незабраною політичною агітацією. До прикладу, в Рудно на стовпах коло входу до виборчої дільниці висять агітаційні плакати від партій «Свобода» та «ЄС». Також ми зафіксували незаконну агітацію біля дільниць у Франківському та Галицькому районі. А на дільницю у Шевченківському районі прийшов спостерігач, який відмовився зареєструватися, натомість вимагав, аби виборцям надали можливість проголосувати не з паспортами, а з іншими документами, – перерахувала порушення голова Львівської міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Пресклуб