Юлія Тимошенко подякувала всій команді «Батьківщини», яка виборює чесний результат голосування, та всім, хто підтримав партію на парламентських перегонах.

«Батьківщина» успішно входить до парламенту. Ви – прекрасна армія, що бореться за Україну. Ви продовжуєте на кожній дільниці захищати результат, ви продовжуєте бути на сторожі чесних виборів», – звернулася Голова партії до своїх соратників.

Вона також попросила представників «Батьківщини» не залишати виборчі дільниці, поки останній протокол не буде підрахований: «Від нашої команди зараз на всіх дільничних виборчих комісіях залежить, наскільки чесними будуть ці вибори».

Юлія Тимошенко подякувала всім, хто голосував за «Батьківщину» і «всупереч великій інформаційній хвилі» 20 років був разом з нею та вірив у її перемогу.

 

«Лише наша команда має стратегічний покроковий план дій. Ми стояли проти кланової системи 20 років, ми разом боролися проти олігархів. Ми з вами 20 років були однією командою. Дякую всім, хто з нами продовжує йти. Ми віримо у вас, ви вірите у нас. І ми разом віримо в Україну», – підсумувала лідер партії.

 

«Батьківщина» служитиме країні та інтересам людей, де б вона не була: в коаліції чи ні, а маючи стратегічний план відродження та становлення України, втілюватиме його надалі”, – наголосила Юлія Тимошенко та додала: «Наша команда складається з професіоналів і ми вміємо будувати країну. Ми – одна з небагатьох партій, яка має покроковий стратегічний план відродження та становлення України. Ми 20 років віддавали сили та досвід Україні, і ми це продовжуватимемо робити й надалі».

 

Водночас вона зауважила, що на парламентських виборах партія президента Зеленського здобула перше місце і сьогодні саме в її руках ініціатива та відповідальність за формування коаліції.

«Вони ухвалюватимуть рішення, з ким коаліцію створювати, кого висувати на посаду прем’єр-міністра та міністрів», – заявила Голова партії та привітала команду президента з перемогою.

На запитання, з ким із партій, які наразі потрапляють до парламенту, «Батьківщина» готова об’єднуватися, Юлія Тимошенко зазначила, що мова може йти про коаліцію лише зі «Слугою народу» та «Голосом».