Дорогі львів’яни! Щиро вітаю Вас із найважливішим для кожного українця святом – Днем Незалежності України. 

Цей день втілює в собі одвічне прагнення нашого народу до свободи і самовизначення оскільки незалежність стала своєрідною точкою відліку в житті усього нашого суспільства.

Зараз наше спільне важливе завдання – становлення заможної демократичної процвітаючої України. Наша спільна Батьківщина – це і є наше майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.

Впевнена, що великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного із нас. А тому в цей день хочу побажати кожному із Вас миру і злагоди. Нехай це свято додасть нам наснаги, радості та віри у щасливе майбутнє України!

Сердечно вітаю наших воїнів та всіх, хто своїми діями долучається до оборони та розбудови нової європейської держави і наповнює нашу незалежність справжнім змістом.

І хоч роки незалежності стали випробовуванням для нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, проте я впевнена у безхмарному майбутньому України.

Бажаю кожному з нас глибше проникнутися почуттям патріотизму до свого рідного міста та всієї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо!

Нехай серця наповнюються оптимізмом, любов’ю до рідної землі, гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. А наші добрі справи нехай примножать славу рідної України.

Зі святом!