Партійці «Батьківщини» Львова з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку вітають поважних українців, зокрема мешканців Львова, зі святом.

Це – наші батьки, дідусі та бабусі, які передають нам свій життєвий досвід любов та ласку. Однак, нажаль, зараз в Україні літні люди здебільшого перебувають за межею бідності.

Партія «Батьківщина» та її команда завжди обстоює інтереси наших громадян, зокрема похилого віку, шляхом впровадження соціальних пенсій, гарантій, підтримки.

«Для того, щоб підтримати цю верству населення партія «Батьківщина запропонувала прийняти закон «Про деофшоризацію». Це б дало нам можливість скерувати додаткові кошти на соціальні виплати: підняти пенсії до мінімального прожиткового мінімуму, забезпечити літніх людей медичним обслуговуванням та медикаментами, а особам , які потребують особливого догляду забезпечити його», – зазначила у коментарі очільниця осередку «Батьківщини» Львова Наталія Тимчій.

Зараз у Львові проживає понад 200 тисяч людей похилого віку Місцевій владі Львова, вважає пані Тимчій, цілком під силу допомогти цій верстві населення.

«Наше місто є достатньо заможним, щоб прийняти розширену програму підтримки літніх людей. Потрібно лише правильно розподілити бюджетні гроші Львова», – каже Наталія Тимчій