У суботу, 7 грудня, у Турківській районній партійній організації ВО “Батьківщина” відбулася звітно-виборна конференція.

Про це інформує пресслужба Львівської обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина».

Керівник районного осередку Мирослава Павлик, розповідаючи про роботу упродовж 2018-2019 років, проаналізувала виборчі кампанії з виборів Президента України та депутатів Верховної Ради України у 2019 році.

«Турківська районна парторганізація завжди була серед числа найвідданіших симпатиків партії «Батьківщина» та нашого лідера Юлії Тимошенко», – підкреслила Мирослава Павлик.

Вона також зазначила, що депутати фракції ВО «Батьківщина» у Турківській районній та міській радах розглянули та підтримали близько двох десятків звернень і заяв стосовно політичної ситуації в Україні, тарифів на газ, електроенергію, житлово-комунальні послуги, недопущення вирубки лісу, недопущення продажу землі тощо.

78752468_2647829188636559_3704667437514358784_o

Відтак, делегати конференції підтримали переобрання Павлик Мирослави Миронівни головою осередку партії ВО «Батьківщина» на Турківщині.

Зазначимо, що у роботі конференції взяли участь депутати Львівської обласної ради Юрій Гудима та Ігор Комарницький. Вони відзначили найактивніших партійців Турківщини цінними грамотами та подяками від Юлії Тимошенко.