У неділю, 19 січня, на свято Водохреща активісти Трускавецького міського осередку партії ВО «Батьківщина» взяли участь в  урочистій відправі в капличці Покрови Пресвятої Богородиці у відпочинковому комплексі в селі Воля Якубова, що на Дрогобиччині.

Як інформує пресслужба місцевого партосередку, з нагоди свята Богоявлення до присутніх з вітальним словом звернувся активний член партії Лев Грицак.

За його словами, на палубі козацької чайки вихованці спортивно-оздоровчого клубу «Еней» продемонстрували майстерність ведення рукопашного бою, за якими емоційно спостерігали гості свята, а козацький гурт «Сагайдачний» та самодіяльний колективі «Вишиванка» своїми колядками та щедрівками надавали святу автентичності.

«Гарматний постріл з козацької мортири став сигналом для масової Йорданської купелі. Після купань гостей частували гарячими ковбасками і чаєм, які приготували «батьківщинівці» нашого міста», – розповів Лев Грицак.

Крім того, на найменших учасників дійства чекали цікаві кінні прогулянки.