Те, що країні необхідний новий трудовий кодекс не викликає жодних сумнівів. Адже Кодекс законів про працю, яким зараз послуговуються, був прийнятий ще 1971 року. За ці роки в нашій країні змінилися не лише ідеологія, а й технології та стандарти. Тому норми «радянського» Кодексу про працю далекі від реальності і потребують постійних змін.

Так, минулого тижня на засіданні Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів було прийнято рішення про створення робочої групи, яка у форматі широкого обговорення вивчає проект Закону «Про працю», підготовлений Кабміном, а також альтернативні законопроекти, зокрема й той, який був написаний народними депутатами від фракції ВО «Батьківщина».

Нині під час чергової робочої групи спільно з експертами, народними депутатами, профспілками, трудовими колективами обговорили всі проекти Законів про працю, а в підсумку маємо напрацювати єдиний новий документ, який би навів лад у системі трудових відносин і сформував конкурентний ринок праці в Україні.

Знакові слова менеджера Проекту ЄС-Міжнародної організації праці Антоніу Сантуша – ми в жодному випадку не маємо у підготовці трудового законодавства перейти «червоні лінії» в обмеженні прав профспілок та подальшому захисті робітника від незаконних дій працедавця.

Новий трудовий кодекс – це вимога реалій, і відповідно ним не можна нехтувати, а тим більше допускатися помилок, бо це зачіпає понад 20 мільйонів українців.