Народні депутати України міжфракційного об‘єднання «Львівщина» послідовно і грунтовно стежитимуть за ситуацією, що склалася навколо ідеї концесії Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Про це зазначив народний депутат України, керівник партії ВО «Батьківщина» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, у четвер, 13 лютого, відбулася робоча нарада за участі народних депутатів, керівництва львівського летовища та заступника міністра транспорту та інфраструктури, під час якої обговорили доцільність передачі в концесію об‘єктів аеропорту.

«Похвально, що усі депутати профільного парламентсткого комітету визнали, львівський аеропорт – прибуткове підприємство і передавати його в концесію іншим власникам немає потреби. Ми і надалі відстоюватимемо інтереси колективу летовища і не допустимо, аби урядові експерименти знищили найбільший аеропорт Західної України», – зазначив Михайло Цимбалюк.