Напередодні у Львові місцеві «батьківщинівці» передали лікарям Львівської обласної інфекційної лікарні дефіцитні маски фільтрувальні «Бук-3 FFP3», а також питну воду, печиво та паперові рушники для пацієнтів у карантині.  

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»

За словами «батьківщинівців», пацієнтам лікарні, які зараз перебувають в боксах, необхідні речі першої необхідності, оскільки їхні родичі не можуть передавати їм необхідне через закриття міжміського сполучення.

«Ми подякували всім лікарям і персоналу інфекційної лікарні за високий професіоналізм, сумлінну працю та неоціненний вклад у боротьбі проти викликів, пов’язаних з поширенням вірусу Covid-19. Продовжуємо тримати подальший зв’язок з лікарями та пацієнтами інфекційної лікарні», – розповів громадський активіст, член партії ВО «Батьківщина» Богдан Рабешко.

Раніше, як ми уже писали, партійці Львівського міського осередку ВО «Батьківщина» придбали та передали 15 захисних костюмів для тих, хто зараз знаходиться на першій лінії оборони від коронавірусної інфекції – медикам.