«Батьківщина» Перемишлянщини запрошує до участі у конкурсі дитячого малюнку «Батьківщина моєї мрії».

Про це розповів керівник районної партійної організації Юрій Прончак, інформує пресслужба Львівського обласного осередку партії.

Він зазначив, що конкурс присвячений Дню Незалежності України, а його головною метою є популяризація рідного краю серед учнівської молоді, виховання у дітей духу патріотизму та любові до своєї країни.  

За словами Юрія Прончака, розвиток творчого та інтелектуального потенціалу дітей є  одним з головних завдань кожного з нас. 

«Бо ті, кому ми допомагаємо сьогодні, уже завтра творитимуть успішне майбутнє нашого регіону і нашої держави. Пам’ятайте, що кожна дитина є талановитою і гідною того, аби продемонструвати свої вміння широкому загалу», – зазначив Юрій Прончак та закликав батьків допомогти дітям долучитися до конкурсу. 

Етапи проведення конкурсу:
 прийом робіт — з 13 серпня по 24 серпня;
 оголошення переможців —27 серпня;
 нагородження переможців — 29 серпня. 

Участь у конкурсі можуть брати діти Перемишлянського району віком від 5-ти до 11-ти років. Для цього юні митці повинні створити малюнок, який відображає їхнє бачення країни своєї мрії. На картині молодих художників може бути зображено рідний дім, близьких людей, або пейзаж Перемишлян чи будь-якого іншого міста і селища в Україні – справжнього, або уявного. 

Найважливішим критерієм у визначенні переможців буде те, наскільки виразно малюнок відображає бачення дитиною свого ідеального світу.

Роботи повинні відповідати таким вимогам:
– малюнки мають бути самостійними роботами дітей, виконаними без допомоги батьків чи вчителів;
– картини можна створювати на будь-якому матеріалі (папір, ватман, картон, полотно тощо) і у будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда тощо).

На переможців очікують цінні тематичні подарунки – набори для малювання, канцтовари для школи, наплічники та інше. Крім того, найкращі роботи будуть опубліковані у газеті «Нова доба». 

Для того, аби взяти участь в конкурсі потрібно надіслати малюнок на адресу редакції: м. Перемишляни, вул. Галицька, 59! Також потрібно додати до нього листа із інформацією про учасника, вказавши ім’я, прізвище та вік юного художника, клас і школу, у якому навчається дитина та, при бажанні, короткий опис до картини – тобто пояснення того, чому дитина зобразила у своєму творі саме тих людей, пейзаж тощо.