У селі Жовтанці Кам’янка-Бузького району, що на Львівщині, «батьківщинівці» представили мешканцям громади своїх кандидатів в депутати до ради, а також кандидата на посаду голови територіальної громади.

«Наші кандидати – це гідні представники у різних сферах, професіонали, які десятки років важко працюють і цінують свій рідний край. А тому ми впевнені, що ця команда буде якісно розвивати територіальну громаду», – наголосила перший заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Галина Козак.

На посаду голови територіальної об’єднаної громади від ВО «Батьківщина» кандидує нинішня селищна голова Жовтанців Уляна Максимишин. Саме вона ініціювала об’єднання громади.

«Вважаю, ми робимо правильно, що об’єднуємось. Так, попереду буде важка праця, бо будуємо повністю нову схему управління на місцях, але в нас все вийде. Я вірю в громаду, вірю в її фінансову спроможність. Основне, щоб мешканці населених пунктів нашої громади стали дружніми і також відчували свою відповідальність за її розбудову», – наголосила Уляна Максимишин.

У представленні кандидатів у Жовтанцях також взяли участь депутати Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ярослав Качмарик та Степан  Рак.

Концертну програму для мешканців громади підготували заслужені артисти України Василь Була, Мар’ян Шуневич, Ольга Щербакова, а також співачки Ольга Марченко та Мар’яна Гирляк. Свої вірші читав поет Богдан Пісний.

Нагадаємо, що вибори до рад об’єднаних громад на Львівщині відбудуться 18 грудня.