Нині ми вшановуємо подвиг українців, які віддали своє життя, захищаючи демократичне та європейське майбутнє рідної країни. День Героїв Небесної Сотні – це пам’ять й скорбота, гордість за народну відвагу та невимовний біль.

В цей день для кожного з нас є святим обов’язком вшанувати Героїв! Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв наше щасливе завтра Української Держави!

Постійно згадую ті сумні сторінки в українській історії 2014 року, вдивляюся у світлини Героїв Небесної Сотні і бачу в їхніх очах той героїзм, відвагу, жертовність і водночас біль… біль за те, що впродовж трьох років ми так і не зуміли побудувати ту країну, про яку мріяли…

«Ангели Майдану» – пісня Богдана Пісного, яку завжди згадую в такі нелегкі для України часи, адже саме вони, Герої, тримають небо над нами… Цю пісню-біль душі кожного українця презентували два роки тому в палаці «Україна», що у Києві, – вражений глибиною слів, емоцій, які вклав пан Богдан в неї, а у виконанні неперевершеного Павла Дворського цей твір пронизує душу і тіло.