ВО «Батьківщина» оголосило про збір підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення.

Про це напередодні під час прес-конференції повідомив голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба обласного партосередку.

Відповідне рішення ухвалили з огляду на те, що 26 квітня суддя окружного адміністративного суду Києва Руслан Арсирій своїм рішенням заборонив проводити референдум проти продажу земель сільськогосподарського призначення за ініціативою громадян України.

«Було оголошено про проведення збору підписів на всіх теренах країни, як народна ініціатива щодо недопущення продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Лідер «Батьківщини» Львівщини зазначив, що якщо збір підписів громадян проти продажу сільськогосподарської землі не змусить владу змінити своє рішення і проведення референдуму проти продажу землі залишиться під забороною, то на цей випадок у партійців є план «Б».

«Якщо чинна влада ніяк не відреагує на збір цих підписів, ми будемо ініціювати ті акції, які проводитимемо у всіх регіонах України в межах чинного законодавства і, переконаний, що таким чином змусимо владу почути голос народу», – зазначив Михайло Цимбалюк.