Владна корупція, монополізація ринків, нестабільне законодавство, залежні та корумповані суди – ось результат керування уряду Гройсмана-Порошенка.

 

Про це у своєму блозі на сайті «Леополіс» написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує пресслужба регіонального партосередку.

За словами політика, урядування Гройсмана призвело до того, що понад 70% пенсіонерів отримують щомісячні виплати, менше прожиткового мінімуму.

«Горе-реформи Гройсмана не були доведені до логічного завершення. Плачевним залишається стан у медичній сфері нашої країни, а виконувач обов’язків міністра охорони Уляна Супрун побила рекорд незалежної країни – так і не будучи офіційно призначеною на свою посаду», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Керівник «Батьківщини» на Львівщині зазначив, що на своїх «здобутках» прем’єр-міністр намагається заробити політичні бали перед достроковими парламентськими виборами.

«Складається враження, що економіку країни підтримують лише завдяки фінансовим траншам Міжнародного валютного фонду. Міцно наші чиновники підсіли на цю «економічну голку», а в результаті понад 75% мешканців країни перебувають за межею бідності – і це дані світових експертів», – підсумував Михайло Цимбалюк.