Найважливіше завдання «Батьківщини» як партії – донести до людей програму «Новий курс України», яка має стати основою для коаліційної угоди в наступному скликанні Верховної Ради.

 

Про це під час дебатів у пресклубі Львова заявив голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує пресслужба регіонального партосередку.

За словами політика, «Батьківщина» має особливий погляд на ведення міжнародної політики, насамперед врегулювання війни Росії з Україною.

«Потрібно комплексно розв’язувати проблему повернення Донбасу й Криму. Також слід повернутися до Будапештського меморандуму, який гарантує мир в Україні», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Він наголосив на послідовності політики «Батьківщини».

«Коли ми кажемо про НАТО, то саме наша партія чотири року тому зібрала більше 10 мільйонів підписів громадян України за проведення референдуму про вступ до альянсу та відправила їх до ЦВК. Іще 10 років тому, у 2009-му, Юлія Тимошенко як прем’єр підписала документи про наміри вступу до Північно-Атлантичного союзу», – нагадав очільник «Батьківщини» на Львівщині.

Михайло Цимбалюк застеріг виборців від помилки на виборах 21 липня, щоб «за гарним гаслом «нові обличчя» не забули про майбутнє держави».

«На виборах президента ми обрали главу держави, який визначатиме політичний курс, а на парламентських виборах ми фактично обираємо прем’єр-міністра. Обирати слід не за красивими назвами, а конкретними справами. У парламент повинні йти люди, здатні творити закони, а якщо вони мажоритарники – ще й відстоювати інтереси громади», – підсумував голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».