У Львові партійці міської організації ВО «Батьківщина» об’єдналися з місцевими приватними підприємцями для боротьби з епідемією та допомагають людям похилого віку.

Як повідомляє пресслужба Львівського обласного партосередку, «батьківщинівці» організували закупівлю та доставку медикаментів і продуктів для людей, які звернулися по допомогу. 

«Ще одним напрямком діяльності активістів стала допомога родинам, члени яких через карантин втратили роботу і залишилися без засобів до існування», – розповіла очільниця Львівського міського осередку партії ВО «Батьківщина» Наталія Тимчій.

Вона звернулася до громадських діячів, політиків, благодійників із закликом об’єднатися задля спільної допомоги потребуючим.

«Ми отримали дуже багато дзвінків від небайдужих мешканців та соціально відповідальних підприємців, які зголосилися допомогти людям у скрутний час. Наші активісти почали складати списки потребуючих і формувати продуктові набори. На нашу гарячу лінію щодня телефонують із проханням про допомогу», – сказала Наталія Тимчій.

За її словами, до ініціативи долучилися також голови ОСББ та пересічні мешканці міста.

«Ми маємо вже понад 150 адрес і цей список постійно зростає. За отриманими адресами доставлено понад 100 продуктових наборів. Це не акція одного дня», – підкреслила Наталія Тимчій.

Вона також запевнила, що «Батьківщина» Львова допомагатиме, доки не завершиться карантин та закликала усіх небайдужих долучатися до цієї ініціативи.