Сьогодні, 26 серпня, відбулося засідання бюро Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Під час заходу члени бюро розглянули заяви на вступ до партії кандидата історичних наук, доцента кафедри теорії і практики факультету журналістики Львівського національного університету ім. Франка Мар‘яна Лозинського, доцента кафедри адміністративного та інформаційного права Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти НУ «Львівська політехніка», доктора юридичних наук Уляни Парпан, підприємця, президента ФК «Фенікс-Стефано» Степана Пилипа та кандидата біологічних наук, керівника «Енергія-Новояворівськ» Андрія Гнатуша.

«Наша команда – можливо, єдина, яка зможе велику кількість сильних людей на Львівщині запропонувати громадам для вибору. Критерії підбору наших кандидатів у мери й депутати місцевих рад максимально прості й конкретні – це мають бути люди компетентні, фахові, здатні працювати в команді та працювати заради людей, розуміючи й поділяючи їхні інтереси», – зазначив народний депутат України, голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

Також на обласному бюро обговорили питання про втрату зв’язку з політсилою нинішнього голови Стрийської райради Романа Козака та селищного голови Нижанковичі Володимира Смолінського і ухвалили рішення про виключення їх з партії.