Михайло Цимбалюк презентував кандидатів у депутати від ВО «Батьківщина» до Львівської міської ради

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, у середу, 23 вересня, для громадськості міста відбулася презентація кандидатів у депутати до Львівської міської ради від ВО «Батьківщина» за участі народного депутата України, голови «батьківщинівців» на Львівщині Михайла Цимбалюка.

За словами політика, команда «Батьківщини» у Львові за останні п’ять років роботи напрацювала конкретну програму розбудови міста з економічними обґрунтуванням кожного пункту програми.

Михайло Цимбалюк нагадав, що на початку двотисячних років понад 60% львів’ян могли користуватися водою лише шість годин на добу – по три години вранці та ввечері.

«Ситуація змінилася в останні дні 2009 року, коли під час візиту до Львова тодішній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко дала розпорядження увімкнути цілодобове водопостачання. Це стало апогеєм зусиль тодішньої очільниці уряду, спрямованих на порятунок Львова від сторічного водяного колапсу», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Перший номер у виборчому списку до Львівської міської ради від ВО «Батьківщина» Наталія Тимчій розповіла, що основна мета програми – втілення соціальних ініціатив.

«Багато ідей ми вже зреалізували – адже активно працюємо для Львова як громадські діячі уже багато років. Хочемо зробити ще більше, знаємо – як саме і обов’язково зробимо – коли будемо представляти інтереси громади у міській і районних радах», – повідомила Наталія Тимчій.