Нині на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка вшанували пам’ять видатних дипломатів УНР/ЗУНР та засновників Львівської школи міжнародного права та Дипломатичних студій – професорів та студентів Львівського університету відкриттям меморіальних таблиць у фойє факультету міжнародних відносин.

В урочистостях взяв участь народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

Як відомо, дата відкриття меморіальних таблиць приурочена до святкування 90-ліття від заснування Дипломатичних Студій у Львівському університеті. Дипломатичні Студії не мали аналогів у Центрально-Східній Європі і були єдиною школою дипломатії комплексного типу, оскільки майбутніх фахівців готували не тільки до дипломатичної та консульської служби, але й для роботи журналістами, правниками, в банківському секторі чи органах державної влади.

Лише у Львівському університеті випускники Дипломатичних Студій отримували диплом з науковим ступенем магістра дипломатії.