Влада повинна негайно розблокувати роботу усіх антикорупційних органів. Про це напередодні в ефірі заявив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

Політик вважає, що потрібно якнайшвидше створити всі умови для роботи антикорупційного законодавства.

«Сесійний тиждень буде непростий. Вже сьогодні ми побачимо як проходитиме погоджувальна рада. Позиція «Батьківщини» однозначна: потрібно розблокувати роботу усіх антикорупційних органів. Ми вважаємо, що слід відновити кримінальну відповідальність за будь-яку корупційну діяльність. І саме парламентарі повинні створити усі умови, щоб діяло законодавство щодо протидії корупції. Ми зареєстрували з цього приводу два законопроекти», – додав народний депутат.

Михайло Цимбалюк закликав керівників усіх парламентських фракцій провести засідання, щоб обговорити скасування електронних декларацій Конституційним Судом України.

«Переконаний, що сьогодні слід провести засідання керівників всіх фракцій і обговорити законопроект, який не буде ліквідовувати Конституційний Суд, але встановлюватиме верховенство права. У таких питаннях ми повинні бути обережними, щоб не породжувати правовий нігілізм в Україні», – наголосив нардеп.