У середу, 20 січня,  відбулися засідання профільних комісій Львівської обласної ради за участі депутатів від ВО «Батьківщина».

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, за участю першого заступника голови Львівської обласної ради, депутат від «Батьківщини» Євгенія Гірника та голови фракції ВО «Батьківщина» Леоніда Цибулі відбулося засідання комісії з питань охорони здоров’я та материнства.

«Взяли до відома звіт департаменту охорони здоров’я про виконання профільної програми за 2020 рік та розглянули проект Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я на 2021 – 2025 роки», – розповів Леонід Цибуля.

За його словами, бюджет програми становить 168 млн.грн. на 2021рік.

Депутат Степан Пилип узяв участь у черговому засіданні постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Львівської обласної ради.

«Разом із колегами заслухали звіти щодо виконання Програм Львівської облради за 2020 рік та за 2016-2020 роки, а також розглянули та обговорили пропозиції до Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки», – повідомили у пресслужбі депутата.