Напередодні на сесії Дрогобицької районної ради депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України та до правління АТ «Ощадбанк», ініційоване фракцією ВО «Батьківщина», щодо недопущення закриття і оптимізації мережі банківських відділень у сільській місцевості.

«У разі закриття відділень у сільській місцевості виникнуть незручності для жителів, особливо для людей похилого віку, при оплаті за комунальні послуги, електроенергії тощо, а також при отриманні пенсій, субсидій на тверде паливо, спеціальних виплат малозабезпеченим і багатодітним сім’ям», – наголосив Микола Андріїв.

Крім того, як інформує пресслужба Львівської обласної організації ВО «Батьківщина», депутат районної ради Михайло Кузьмін підготував звернення щодо небезпеки спалювання сухої трави та сухостою.

«Якщо ви стали свідками вчинків несвідомих громадян звертайтесь до Дрогобицького районного відділення Національної поліції у Львівської області, або до Головного управління Держгеокадастру у Львівській області та інших органів, на які покладено функції за дотриманням законодавства», – йдеться у зверненні.