«Батьківщина» Львівщини вітає народного депутата України, заступника голови партії ВО «Батьківщина» Івана Крулька з призначенням виконувача обов’язків голови Закарпатської обласної партійної організації.

Участь у представленні взяли народний депутат України, голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк та народний депутат України, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв.

Михайло Цимбалюк наголосив, що «Батьківщина» не приховує своєї мети виграти наступні парламентські вибори і здобути право на формування уряду.

«Відтак, призначення заступника Голови партії Івана Крулька на посаду очільника обласної організації свідчить про особливу увагу Юлії Тимошенко до Закарпатської області», – підкреслив Михайло Цимбалюк.

У свою чергу Івант Крулько подякував лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко і колегам за довіру.

«Перед собою ставлю амбітні завдання – значно наростити кількість прихильників партії в області у найближчі 2,5 роки, аби перемога на парламентських виборах була за «Батьківщиною» і щоб у Верховній Раді України з’явилось більше наших представників», – зазначив Іван Крулько.

За його словами, перемогти на наступних парламентських виборах допоможе сформувати державницький професійний уряд, який може вирішувати економічні, соціальні, енергетичні, геополітичні проблеми, говорити на рівних із сусідами.

«Такий уряд може бути виключно на чолі з Юлією Тимошенко. Ми – єдина політсила, яка здатна взяти на себе таку відповідальність», – наголосив Іван Крулько.