Напередодні відбулися сесії у міських територіальних громадах Жовкви та Стрия на Львівщині.

Як інформує прсслужба Львівського обласного партосередку, голови фракцій ВО «Батьківщина» у Жовківській міській раді Микола Кожушко та у Стрийській міській раді Роксолана Бурак озвучили заяву «Батьківщини» щодо проведення загальноукраїнського референдуму із найважливіших для суспільства питань.

У зверненні, зокрема, йдеться про такі питання: 1) український газ і атомну електроенергію з 30% рентабельністю віддати громадянам України; 2) питання землі – «ні» продажу сільськогосподарської землі; 3) продаж стратегічної власності (газогін, залізниця, Укрпошта тощо); 4) про марихуану – ми запитаємо в людей, чи готові вони легалізувати достатньо важкий наркотик; 4) гральний бізнес.

Як відомо, на Львівщині команда ВО «Батьківщина» допомагає людям у створенні ініціативних груп та закликає всі політичні сили, яким небайдужі українська земля, українські ресурси та український народ до ініціативи людей.