Іван Стецькович взяв участь у І Жіночому економічному Форумі у м. Новояворівськ. Форум організований Новояворівською міською радою та Жіночою діловою Палатою України (президент Наталія Карпенчук).

Скажу відразу, що стільки розумних і красивих очей в одному приміщенні давно не бачив. Я навіть задумався, чому Бог, створюючи світ, спершу створив мужчину, а вже потім жінку. Напевно тому, що не хотів, аби під час створення жінка допомагала своїми порадами. А шкода, бо цей світ міг бути набагато кращим, досконалішим і Адам ніколи б не сумнівався, що було б краще, якби в нього були всі ребра.

І не випадково найбільші інвестиційні фонди світу, в яких зосереджені десятки трильйонів доларів, охоче вкладають свої капітали в компанії, де стараються дотримуватися гендерної рівності в спостережних радах та в керівництві компаній. Вони давно дослідили, що праця жінок є не менше, а часто і більше продуктивною.

Добре, що це розуміє і міський голова м. Новояворівська, де в керівництві виконавчого апарату половина жінок, а в депутатському корпусі їх третина, але це вже заслуга виборців. Цікавий формат спілкування, спікери, нові ідеї додають впевненості в тому, що «дім має бути центром, але не межею світу жінки» (М. Тетчер).