В день народження Івана Франка в с. Нагуєвичі Дрогобицького району, що на Львівщині, за підтримки депутата Львівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Ярослава Качмарика відбувся футбольний турнір «Кубок Батьківщини».

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, за Кубок змагалися чотири команди, а перемогу отримали футболісти з ФК «Каменяр» села Нагуєвичі.

По завершенні футбольного турніру «батьківщинівці» поклали квіти до пам’ятника Івану Франку в с. Нагуєвичі, а також помолилися біля Хреста, встановленого батьком Великого Каменяра.

«Постать Івана Франка є надзвичайно величною для українського народу. Тисячі сторінок його праць – це настанови нам, українцям, як потрібно будувати власну країну, чого варто остерігатися і на що робити акценти. Приємно, що в 160-ту річницю від дня народження Великого Каменяра на його маленькій Батьківщині так багато людей, а це означає, що Франка люблять, ним пишаються», – наголосив депутат Львівської обласної ради Ярослав Качмарик.